• FIELD TRIPS
    FIELD TRIPS
  • MATERIAL DIVULGATIU
    MATERIAL DIVULGATIU
  • ESCOLES I CENTRES EDUCATIUS
    ESCOLES I CENTRES EDUCATIUS

FIELD TRIPS / MATERIAL DIVULGATIU per donar a conèixer l'increible patrimoni geològic que tenim a l'abast dintre i fora de les nostres fronteres.

SORTIDES DE CAMP (FIELD TRIPS)

Els FIELD TRIPS són sortides al camp obertes a tothom i guiades per geòlegs. Tenen per objectiu descobrir, comprendre i gaudir de fenòmens geològics destacats en zones amb un atractiu natural elevat. Estan dirigits a totes aquelles persones que estimin la natura, els hi agradi comprendre el seu entorn i tinguin inquietud per conèixer. No requereixen coneixements previs.

Durada: 1 - 5 dies / Preu: a partir de 25 €. / Ubicació: indrets d'interès geològic de dintre i fora de Catalunya. / Inscripcions: obertes a tothom segons dates establertes.

+ PROPERA SORTIDA

FIELD TRIPS TÈCNICS

Els FIELD TRIPS TÈCNICS són sortides orientades a congresos, institucions científiques i empreses o entitats amb un interès en una temàtica concreta. En cas que sigui necessari es contarà sempre amb el guaitge d'experts en la materia específica que es requereixi.

+ CONTRACTACIONS SOTA COMANDA

ELAVORACIÓ DE MATERIAL DIVULGATIU

Som especialistes en el tractament de la informació científica a l'hora d'interpretar-la i expressar-la d'una forma planera i entenedora per al públic general. Nombroses publicacions acrediten la nostra solvència com a divulgadors. Elaboració de Llibres Guia, Tríptics, Panells, i Mapes Informadors, Material Multimèdia, Delimitació i Inventariat de Punts i Zones d'Interès Geològic.

+ Consulta les nostres publicacions.

SORTIDES PER CENTRES EDUCATIUS

Sortides al camp adaptades al pla docent del centre. Creiem que la ciència a més de ser explicada ha de ser experimentada. Les sortides que proposem combinen contingut teòric amb l'observació in situ de fenomens geològics treballats o no a classe. El paper actiu de l'alumne durant les sortides és primordial.

Durada: 1 - 2 dies. / Preu: a partir de 190 € / Ubicació: Montserrat - Conca de Tremp - el Figaró. / Inscripcions: reserva previa per part del centre.

+ INFORMACIÓ.

INSCRIPCIONS OBERTES PROPERA SORTIDA DE CAMP

En aquest apartat anirem penjant la informació sobre les properes sortides

Les sortide de camp d'itineraris geològics són sortides al camp obertes a tothom i guiades per geòlegs. Tenen per objectiu descobrir, comprendre i gaudir de fenòmens geològics destacats en zones amb un atractiu natural elevat. Estan dirigits a totes aquelles persones que estimin la natura, els hi agradi comprendre el seu entorn i tinguin inquietud per conèixer. No requereixen coneixements previs.

ACCEDEIX A LA PROPERA SORTIDA!

EL BLOG D'ITINERARIS GEOLÒGICS

En aquest espai anirem penjant periòdicament entrades sobre Punts d’Interès geològic de Catalunya, i articles que ens semblin de prou interès com per ser publicats com a Curiositats Geològiques.

Cada 15 dies us proposarem un Punt d’Interès Geològic per anar a descobrir pel vostre compte, on inclourem com arribar-hi, que veure, i proposarem petits reptes tal com trobar alguna característica especial del punt, o descobrir algun tret amagat.

A l’apartat de categories del blog podreu consultar els articles que anem penjant segons siguin “Curiositats geològiques” o “Punts d’Interès Geològic”.

Us demanem que si la iniciativa us sembla interesant, ho compartiu a les vostres xarxes socials per tal que tingui la màxima difusió possible i puguem fer arribar la geologia com a més gent millor!

Accedeix al Blog!


ENTITATS I PROJECTES COL·LABORADORS I ASSOCIATS